Avoinna tänään maanantaina

klo 9.00 – 20.00

Yhteystiedot

ma – pe
9 – 20
la
9 – 18
su
12 – 18

Poikkeukset
aukioloissa

Näin palvelemme

Reseptilääkkeiden suoratoimitus

Vuoronumerolaite näyttää vuoron ja palvelupaikan, jossa farmaseutti tai proviisori toimittaa lääkärin määräämät lääkkeet. Apteekkiammattilainen neuvoo ja opastaa lääkkeiden oikeaan ja turvalliseen käyttöön sekä auttaa lääkevalmisteen valinnassa.

Ratkaisut itsehoitoon

Itsehoito-osasto ammattilaisineen on apteekkimme ylpeys. Itsehoidon ratkaisu on usein lääke tai hoitotarvike, mutta se voi olla myös lääkkeetön hoito tai muutos elämäntavoissa. Apteekkiammattilaiselta saat neuvoja ja opastusta itsehoitoon sekä ilman lääkärin määräystä toteutettavaan lääkitykseen. Ammattilainen osaa myös ohjata Sinut lääkäriin, jos oireet niin edellyttävät

Kanta-asiakkuus

Palokan apteekin kanta-asiakkaana saat tuntuvia etuja:

  • nopeampi reseptintoimitus ja kattavampi yhteisvaikutusseuranta
  • reseptin sähköinen uusintapyyntö maksutta (norm. 3 euroa)
  • portaittain kasvava kanta-asiakasalennus

Samassa taloudessa asuvien kanta-asiakkaiden ostokset kartuttavat ostokertymää. Kalenterivuoden ostokertymän perusteella annamme portaittain kasvavan alennuksen. Kysy meiltä lisää ja tule kanta-asiakkaaksi, se kannattaa!

Lääkejätteiden vastaanotto

Voit jättää kotitalouden lääkejätteet maksutta apteekin keräyspisteeseen. Näitä vaarallisia jätteitä ei pidä laittaa muun jätteen joukkoon, kaataa viemäriin tai polttaa. Jodi ja elohopea pitää erotella muusta lääkejätteistä. Kysy rohkeasti, henkilökuntamme neuvoo.